Paard aanmelden

Op vrijdag 22 september 2017 zal in het Fries Congrescentrum te Drachten de eerste internationale EMTA veiling worden georganiseerd. Deze veiling zal zowel live als online bij te wonen zijn, er kan ook via internet worden geboden en gekocht.


Nu aanmelden

Vragen over aanmelden paarden?

Over ons


De European Mixed Trotter Auction is een veiling voor dravers van alle nationaliteiten.

Bij de EMTA worden jaarlingen, koerspaarden en fokmerries geveild.

Op vrijdag 22 september 2017 zal in het Fries Congrescentrum te Drachten de eerste internationale EMTA veiling worden georganiseerd.  Deze veiling zal zowel live als online bij te wonen zijn, er kan ook via internet worden geboden en gekocht.

De paarden kunnen s’ochtends vanaf 11.00 uur tot s’middags 16.00 uur worden bezichtigd. De paarden zijn te bezichtigen in de boxen. Ook kunnen de aanbieders 10 minuten in de binnenbak  reserveren om de paarden aan geïnteresseerden te laten zien.

Naast de live EMTA veiling die we voornemens zijn elk jaar in september te organiseren gaan we vanaf december 2017  elk kwartaal een online veiling houden waar een ieder zijn draver kan aanbieden.

De kosten van de veiling op 22 september 2017 bedragen € 300,=  inschrijfgeld en een verkoop commissie van 3% . Er wordt met een minimale commissie tot € 3000,- gerekend dit betekent dat u bij een verkoop van uw paard voor € 3000 of minder € 300,= inschrijfgeld  excl. omzetbelasting plus € 90,= verkoopcommissie verschuldigd  bent. Bij een verkoop boven de € 3000, blijft de commissie 3% van het geboden bedrag.

Een veterinaire keuring is niet verplicht al is deze altijd aan te raden.

De inschrijftermijn loopt tot 25 juni 2017.

Voor een ieder die vragen heeft  kan via onze website contact met ons opnemen of u kunt bellen of schrijven naar onderstaand adres en telefoonnummer.

European Mixed Trotter Auction

Hegedyk 42
9089 PB Wijtgaard (NL)
E: info@emtarockson.nl
W: www.emtarockson.nl
T: +31(0) 6 48644260